Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Hella: jeeej hellka....tak teba ja strasne rada vidim, ani netusis ako velmi. rnTak po poriadku...zerucha je vasa rericharnhttp://www.fiftyfifty.cz/Rericha-lahodna-cesta-k-p.... Ak by som nemala rerichu, tak by som pouzila asi nieco pikantnejsie ako je petrzlenova vnat...mono by som isla do pazitky.K tej mastnote Ti neviem povedat z mojej skusenosti, pretoze ja osobne som to nejedla...(redukcna dieta :-8 + nemam rada chren). Moj muz ale tvrdi, ze si nic nevsimol:-). Pravda je taka, ze ja som toastovy chlieb nepouzila, ale ten co vidis na obrazku, je to vlastne celozrnna zemla, ktora je 3 dni stara. Preto som vlastne dala ten obrazok so zemlou, ze kto nema toastovy chlieb, tak nech pouzije to co ma. Recept mam z nemeckeho casopisu a tam k tomu nie su ziadne komenty...tak je skvele, ze si sa podelila so svojou skusenostou, ze cerstve pecivo nasiakne tuk.Ta zmes sa sama od seba na ten rezen neprilepila, bolo ju treba ozaj rucne prehovorit, takze to nevyzeralo tak pekne ako ten tvoj rezen. budem strasne rada ak vyskusas....ty si kucharka par excellence a bude to pre mna cest. Ved vies......